Bramo er en del av VELUX Commercial, og det er med stor glede vi nå ønsker deg velkommen til vårt nye felles nettsted. Her har vi samlet vår felles portefølje av dagslysløsninger for offentlige, industrielle og kommersielle bygninger.

Nyheter og arrangementer

VELUX Build for Life

Build for Life

Tiden for endring er nå

Build for Life forener ledere innenfor arkitektur, vitenskap og forskning. Se og få nyttig innsikt fra ledende fagfolk som redefinerer hvordan bygninger designes og nytes av beboere.

JET Bramo – En del av VELUX Commercial

Produktnyhet

Med tilføyelsen av JET Bramo til VELUX Commercial sitt produktspekter, utvider vi utvalget av takvindu løsninger og brannventilasjon til det norske markedet.

Logo av Red Dot Award – Winner 2020

VELUX trinnvis løsning får Red Dot Award 2020

Blant de beste innenfor produktdesign

VELUX overlysmoduler, trinnvis løsning er tildelt Red Dot i kategorien Product Design 2020. Den nye trinnvise løsningen kjennetegnes av en unik trinnvis struktur.

Den nye trinnvise løsningen vinner Archiproducts Design Awards 2019

Design med maksimalt dagslys

Det nye VELUX overlysmodulsystemet, trinnvis løsning, vinner Archiproducts Design Award 2019. Med sin unike trinnvise struktur er den spesifikt designet for større arealer med glasstak som atrier.

Skylights - Step solution seen from the inside

VELUX trinnvise løsninger | Design med maksimalt dagslys

Nytt produkt

Vi presenterer VELUX trinnvise løsninger – en ny og bedre designmetode som gir maksimalt dagslys og bedre trivsel for menneskene i bygningen. Vårt nyeste overlysmodulsystem gir maksimalt dagslys i store atrier.