Nyheter og arrangementer

Matthias Förster med trofeet fra Architects' Darling® Award for VELUX Commercial

VELUX Commercial vant gull i Architects’ Darling Awards®

Gullvinner i kategorien overlys / dagslyssystemer

I forrige uke ble VELUX Commercial tildelt gull som en av de beste aktørene i byggebransjen i Tyskland. Dette ble kunngjort og feiret på en galla i regi av den tyske arkitektplattformen Heinze.

Pyramideformet akryloverlys

Nytt akryloverlys gir estetisk tiltalende utseende, økt sikkerhet og en effektiv installasjonsprosess

Produktlansering

Vi er stolte av å kunne tilby ikke bare en praktisk løsning, men også et stilig og estetisk valg for alle industrielle, kommersielle og offentlige bygninger.

Red Dot Design Award 2023 vinnermerke

VELUX Modulære glassplanlys vinner "Red Dot" for fremragende produktdesignkvalitet

Red Dot vinner av produktdesign 2023

VELUX Commercial er en av vinnerne av verdens mest anerkjente designkonkurranse i kategorien Product Design, 2023. VELUX Modulære glassplanlys er flattaksvinduer med glasskonstruksjon som gir direkte tilgang til dagslys.

Monolight-løsningen vinner Archiproducts Design Award 2022

Design med dagslys

Monolight-løsningen har vunnet Archiproducts Design Award 2022 i kategorien Building Shell. Monolight er en fleksibel og elegant løsning som er prefabrikkert og laget for å gi maksimalt dagslys.

Universitetsgata 7

Skreddersydde brannvernssystemer for innovativt kontorbygg i Oslo

Referanser

En leveranse av røykluker til Universitetsgata 7 i Oslo ledet til prosjektering og montering av Norges første fireveggs branngardin rundt trapp.

Samarbeid mellom VELUX Commercial og alliansen Komplett Brannsikring

Nytt samarbeid bidrar til at VELUX Commercial kan levere komplett brannsikring

Nytt samarbeid

Denne høsten inngikk VELUX Commercial et samarbeid med alliansen Komplett Brannsikring. Alliansen gjør det mulig for alle medlemsbedriftene å delta i anbud der det er ønske om totalpakker innen brannsikring.

Nyansatte i VELUX Commercial

VELUX Commercial utvider staben med tre nyansatte

Nyansatte

Med økende forespørsler og stadig større oppdrag, har vi i høst hatt gleden av å ansette to nye serviceteknikere og en montør. Når vi nå i tillegg har inngått samarbeid med Komplett Brannsikring, stiller vi enda sterkere som både leverandør og servicepartner.

Overlysløsning i glass til flate tak

Elegante og moderne overlys i glass for flate tak

Produktnyhet

Modulære glassplanlys tilbyr overlysløsninger i glass for flate tak. Den elegante og estetiske utformingen av dagslysløsningen er spesielt egnet for offentlige og næringsbygg.

VELUX Build for Life

Build for Life

Tiden for endring er nå

Build for Life forener ledere innenfor arkitektur, vitenskap og forskning. Se og få nyttig innsikt fra ledende fagfolk som redefinerer hvordan bygninger designes og nytes av beboere.

JET Bramo – En del av VELUX Commercial

Produktnyhet

Med tilføyelsen av JET Bramo til VELUX Commercial sitt produktspekter, utvider vi utvalget av takvindu løsninger og brannventilasjon til det norske markedet.

Logo av Red Dot Award – Winner 2020

VELUX trinnvis løsning får Red Dot Award 2020

Blant de beste innenfor produktdesign

VELUX overlysmoduler, trinnvis løsning er tildelt Red Dot i kategorien Product Design 2020. Den nye trinnvise løsningen kjennetegnes av en unik trinnvis struktur.

Den nye trinnvise løsningen vinner Archiproducts Design Awards 2019

Design med maksimalt dagslys

Det nye VELUX overlysmodulsystemet, trinnvis løsning, vinner Archiproducts Design Award 2019. Med sin unike trinnvise struktur er den spesifikt designet for større arealer med glasstak som atrier.

Skylights - Step solution seen from the inside

VELUX trinnvise løsninger | Design med maksimalt dagslys

Nytt produkt

Vi presenterer VELUX trinnvise løsninger – en ny og bedre designmetode som gir maksimalt dagslys og bedre trivsel for menneskene i bygningen. Vårt nyeste overlysmodulsystem gir maksimalt dagslys i store atrier.