VELUX trinnvise løsninger

Design med maksimalt dagslys

Nytt prisvinnende produkt

Logo of Archiproducts Design Awards – Longlisted 2019

Vi presenterer en ny metode for å designe med dagslys og oppnå bedre trivsel for menneskene i bygningen. De nye VELUX trinnvise løsningene er et overlysmodulsystem for store atrier, som gir maksimalt dagslys og samtidig forbedrer bygningens estetikk og kvalitet.

Overlys – den trinnvise løsningen sett innenfra

Design med dagslys på tre nye måter

Flere undersøkelser viser at dagslys og frisk luft forbedrer vår helse og trivsel. VELUX trinnvise løsninger kan brukes til å utnytte disse viktige parametrene i enhver kommersiell bygning.
Velg mellom tre forskjellige varianter:

Viktigste fordeler ved VELUX trinnvise løsninger

De nye VELUX trinnvise løsningene har en unik trinnvis struktur som gir en rekke fordeler ved design av atrier:

 • Maksimalt dagslys
 • Ensartet og elegant design
 • Integrert vannavledning

Maksimalt dagslys

VELUX trinnvise løsninger er designet spesifikt for å understøtte rekker av overlys uten at det er behov for tykke bjelker. På den måten gir overlyset en enda bedre utsikt til omgivelsene uten at det er nødvendig å gå på kompromiss med estetikk eller kvalitet.

Ensartet og elegant design

De smale støttebjelkene, som designes av arkitekten, gir maksimalt dagslys med et minimalistisk design. På grunn av modulenes skjulte kjedeaktuatorer er alle våre ventilerende moduler identiske med de faste modulene når de er lukket, noe som skaper en slank og ensartet estetikk.

Integrert vannavledning

Løsningen leveres komplett med prefabrikkerte inndekninger som forbinder rekkene med overlys og sikrer vannavledning mellom rekkene.

Besøk produktsiden for trinnvise løsninger

Vil du vite mer?

VELUX trinnvis løsning

Design med maksimalt dagslys

E-bok

Last ned denne e-boken og lær hvordan det ensartede og elegante designet ved VELUX trinnvise løsning gir maksimalt dagslys og et komfortabelt inneklima.

VELUX trinnvis løsning – e-bok

Kontakt oss 

Hvis du har tekniske spørsmål eller ønsker et prisoverslag, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Komfort du selv kan styre

En vesentlig funksjon i våre modulære trinnvise løsninger er muligheten for å få full kontroll over inneklimaet. Hver enkelt modul kan tilpasses med flere spesifikke funksjoner – f.eks. glassbelegg, solavskjerming og automatisk ventilasjon – for å sikre at inneklimaet ikke påvirkes negativt av temperatur, blending eller manglende ventilasjon.

Hvorfor velge VELUX overlysmoduler?

Når du velger en VELUX trinnvis løsning, oppnår du også følgende fordeler:

 • Bruk mindre tid på å spesifisere og mer tid på å designe løsningen din 
  Overlysløsningene våre er moduloppbygde, hvilket gir deg mulighet til raskt å skissere designet ditt og få en nøyaktig idé om hvordan det endelige designet vil se ut.

 • Monter løsningen opptil tre ganger så raskt 
  Overlysmodulene våre er prefabrikkerte, så de er klare til montering, med alt du trenger for å feste dem og få bygningen forseglet raskt.

 • Få garantert yteevne
  Alle komponenter i overlysmodulsystemet vårt er grundig testet og samles i et kontrollert fabrikkmiljø, hvilket sikrer riktig montering og høy yteevne.

Les mer om fordelene ved VELUX overlysmoduler