{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

I dette eksepsjonelle prosjektet spiller de nye overlysmodulerne en viktig rolle i å fange opp lyset fra Paris' himmel

Etter flere års arbeid og forvandling ble Le Visionnaire - Espace François Dalle innviet i september 2023. Dette nye stedet inviterer deg til å oppdage et helt nytt univers på 4200 kvadratmeter på tomten til L'Oréals historiske hovedkontor. Le Visionnaire er dedikert til formidling av kultur, inspirasjon og kreativitet for å innovere og finne opp fremtidens skjønnhet. 

VELUX Commercial, VELUX Gruppens divisjon for næringsbygg, ble bedt om å delta i prosjektet helt fra starten av for å dekke det store behovet for naturlig lys i bygningens toppetasje, som ligger rett under taket. 

Dette lokalet, som er dedikert til forskning og utvikling innen hårfargestoffer, krevde en helt spesiell belysning: en lysgjengivelse som er nøyaktig identisk med den du ville hatt hvis du befant deg utendørs.  Denne forespørselen, som var unik i sitt slag, var både veldig enkel i sin formulering og mye mer kompleks i sin gjennomføring. VELUX Commercial-teamet lette etter et unikt glass som aldri har vært brukt i Frankrike på et VELUX overlysmodul, noe som er eksklusivt for L'Oréal! 

Resultatet er fantastisk og gjør det mulig for L'Oréals ansatte å arbeide under "virkelige forhold" med skjønnhetens fremtid.

Prosjektinformasjon


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Produkter som ble brukt i prosjektet

2 x Pultlys

Pultlys mot mur 5–45°

En overlysløsning som brukes til å forbinde forskjellige bygningshøyder med et flatt tak som bunnseksjon og en loddrett vegg øverst.

Illustration of Wall-mounted Longlight solution Les mer

Prosjektstørrelse: 35 moduler 

1 x  Pultlys mot mur 5°  
18 moduler: 9 faste, 9 åpningsbare

1 x Pultlys mot mur 6° 
17 moduler: 9 faste, 8 åpningsbare  

Pultlys mot mur 5–45°

En overlysløsning som brukes til å forbinde forskjellige bygningshøyder med et flatt tak som bunnseksjon og en loddrett vegg øverst.

Illustration of Wall-mounted Longlight solution Les mer

Fabio Bezzecchi

Assisterende arkitekt, Agence Moatti-Riviere, Paris

Vi valgte raskt å integrere VELUX overlysmoduler. VELUX Commercial ga oss en løsning som var teknisk og estetisk i tråd med prosjektet vårt. Rammenes profiler, som er identiske med profilene på de faste modulene, og fraværet av synlige aktuatorer gir overlyset en visuell kontinuitet og en bemerkelsesverdig eleganse.

Project support help for modular skylights - icon

Vi sitter klare til å hjelpe deg

Overlysspesialistene våre sitter klare til å gi deg råd gjennom hele prosessen fra design til montering.

Få prosjektrådgivning
Price estimate - icon

Få et prisoverslag

Be om et prisoverslag for overlysløsningen.

Få et prisoverslag

Andre referanser