Service og support

VELUX Commercial tilbyr service og support gjennom hele byggeprosessen. Med vår omfattende kompetanse og brede erfaring kan du stole på oss for å sikre høyeste kvalitet i hver fase av ditt prosjekt. Fra design og planlegging til montasje og vedlikehold er vi her for å supportere deg. Med VELUX commercial ved din side får du komplett support til ditt prosjekt.

Service

Support

Vi forstår kompleksiteten i ditt prosjekt. Derfor tilbyr vi en totalleveranse som dekker alt fra salg, prosjektering og montering til grundig dokumentasjon. Dette inkluderer også utskiftninger og reparasjoner ved hjelp av vårt erfarne team. Vi er mer enn en leverandør; vi er din partner i hver fase, fra planlegging til optimalisering. Vi sikrer at ditt bygg møter høyeste standarder i brannsikkerhet, design, og brukervennlighet.

Hos VELUX Commercial Bramo er erfaring og fagkunnskap kjerneelementer. Våre ansatte, med deres omfattende erfaring og kompetanse, er dedikert til sikkerhet og kvalitet i alt vi gjør. Vår tilnærming innebærer strenge rutiner og nøye dokumentasjon, samtidig som vi opprettholder en tett og produktiv dialog med både kunder og leverandører for å maksimere effektiviteten i verdikjeden.

Vi ser på hver kunde som en langsiktig partner. Gjennom vår serviceavdeling sikrer vi at bygget ditt kontinuerlig overholder både eksisterende og nye brannforskrifter. Vi tilbyr også rådgivning for å forbedre ditt bygg ytterligere, med fokus på brannsikkerhet, dagslys, og klimastyring, inkludert naturlig ventilasjon. La oss sammen arbeide for å gjøre ditt bygg enda bedre og sikrere.

Hvis du velger å samarbeide med oss, vil du få følgende fordeler:

  • Erfaring og ekspertise
  • Skreddersydde løsninger
  • Kvalitetsprodukter
  • Dedikert støtte og service for å sikre langsiktig trygghet
  • Personlig kundeservice / support