Komplett overlyssupport for entreprenører og spesialmontører

Støtte til entreprenører og installatører
Hos VELUX Commercial forstår vi hvor viktig det er å støtte deg, entreprenøren og montøren gjennom et kommersielt prosjekt – fra produktvalg og teknisk støtte til montering og ettersalgsservice.
Vårt utvidede produktsortiment, som samler løsninger fra Vitral, JET-GROUP og VELUX modulære overlys, gir oss mulighet til å tilby et bredere utvalg av overlysprodukter til ditt neste prosjekt.

Vi har også utvidet vår ekspertise, kunnskap og support, noe som gjør VELUX Commercial til din foretrukne partner og leverandør av den riktige overlys- og røykventilasjonsløsningen som oppfyller dine spesifikke behov, uansett om de er i en industriell, kommersiell eller offentlig bygning.

Støtte fra start til slutt

Se vår video om ende-til-ende-support for kommersielle dagslysløsninger for entreprenører og installatører.

Produktsortiment for overlys

Vårt komplette sortiment av overlys og tilbehør gir deg det mest robuste, bærekraftige og innovative sortimentet av kupler, overlys og glassystemer på det kommersielle markedet. Kombinert med vår omfattende service sikrer produktene våre den riktige dagslysløsningen for ditt neste prosjekt.
Utforsk produktsortimentet vårt
Bilde av hele løsningssortimentet fra animasjonen

Designstøtte

Våre omfattende designverktøy, herunder VELUX Daylight Visualizer, og muligheten til å bruke BIM-objekter, gjør det mulig å optimere løsninger i prosjektdesignet som sikrer etterlevelse og produktspesifikasjon.
Finn ut mer om VELUX Daylight Visualizer
VELUX Daylight Visualizer

Planlegging og levering

Vi vet hvor viktig planlegging er for byggeplanleggingen din, og hvordan en endring eller forsinkelse i planen kan få en dominoeffekt på teamets evne til å arbeide når de skal. Når du bestiller hos oss, gir vi leveringstider og leveringsdatoer slik at du kan utarbeide nøyaktige monteringsplaner på stedet.
Vis bilder av løsninger som leveres på arbeidsplassen

John Hansen

Prosjektleder HS Hansen A/S

Vi finne en partner som raskt kunne tette bygningen med overlys. ​Monteringen av 420 VELUX overlysmoduler ble ferdigstilt på bare 15 arbeidsdager. ​

Installasjonsstøtte

Som kunde tilbyr vi støtte til montering av hele vårt produktsortiment enten i form av rådgivning eller på byggeplass. 

Teamene dine får tilgang til monteringshåndbøker, videoer og opplæring på stedet. Til noen løsninger har vi også vårt eget monteringsteam som arbeider sammen med deg på stedet for å installere produktene og sikre at overlysløsningen din er sikker og montert etter de høyeste standarder.

Finn ut mer om våre muligheter for monteringssupport
Vis bilder av entreprenører som installerer løsninger på stedet

Ettersalg og support

Løsningene våre leveres sammen med våre omfattende garantier som reduserer risikoen og gir fred i sinnet, og våre engasjerte eksperter står klare til å drøfte dine installerte løsninger hvis du har spørsmål i løpet av produktets levetid.

Få vite mer om ettersalgsservicen vår

Kontakt oss

Fra produkt- og monteringssupport til vår omfattende ettersalgsservice sikrer VELUX Commercials komplette, pålitelige support at vi alltid er der når det er bruk for oss.

Kontakt oss i dag for å drøfte ditt prosjektbehov med våre dagslyseksperter.
Brosjyre for entreprenører