Monolight-løsningen vinner Archiproducts Design Award 2022

Design med dagslys

Monolight-løsningen har vunnet Archiproducts Design Award 2022 i kategorien Building Shell. Monolight er en fleksibel og elegant løsning som er prefabrikkert og laget for å gi maksimalt dagslys.

Et Monolight glassplanlys gir dagslys
Et Monolight glassplanlys gir dagslys
ArchiProducts Design Award 2022

En jury fra Archiproducts Design Award 2022 tok hensyn til innovasjon, estetikk, funksjonalitet og kvalitet da de kåret Monolight-løsningen til årets vinner i kategorien Building Shell.

Monolight er en fleksibel og elegant løsning som er prefabrikkert og laget for å gi maksimalt dagslys. Arkitekter får større designfrihet med et flatt glass som gir utmerket termisk komfort og kan leveres med faste eller åpningsbare moduler.

Thomas Bang Jensen

Produktsjef for taklyskupler og lanterner

Vi er veldig stolte over å vinne Archiproducts Design Award med våre modulære Monolights. Det elegante flatglasset er en del av en allsidig serie med firkantede og sirkulære flatglass som kan brukes som frittstående produkter eller kombineres for å la dagslyset transformere alle typer av rom i næringsbygg og boligbygg.

Monolight-løsningen kan stå alene eller settes sammen i rader som en del av en modulær glassplanserie. Linearlights kan kombineres for å danne kontinuerlige dagslysløsninger. Vår prisbelønte flatglassløsning kommer med en spesiell konstruksjon av glassruten for å maksimere innstrømningen av dagslys uten at påtrengende rammer er synlige fra innsiden. En prefabrikkert toppenhet og innebygd treramme gir rask montering for skrå og flate tak. Innbruddssikre og walk-on varianter er også tilgjengelig.

Monolights-løsningen er en dagslysløsning av høy kvalitet som passer for ethvert nybygg eller renoveringsprosjekt.

ArchiProducts Design Award-trofeet 2022
ArchiProducts Award 2022 i kategorien Building Shell
Tre personer nyter et kontormøte med dagslys gjennom taket
På KB Hallen i Danmark mottar et møterom dagslys via Monolight glassplanlys
Et tak med Monolight glassplanlys installasjon
En ventilerende Monolight glassplanlys gir dagslys og frisk luft