Den nye trinnvise løsningen vinner Archiproducts Design Awards 2019

Design med maksimalt dagslys

Kontorbygning i Belgia opplyst av maksimalt dagslys gjennom trinnvis løsning

Det nye VELUX overlysmodulsystemet vinner årets Archiproducts Design Award. 40 jurymedlemmer evaluerte i hvilken grad nye utviklinger kombinerer funksjonalitet med estetikk gjennom kreativ bruk av materialer og former. For dette årets pris er fokus på teknologisk overraskende produkter og konsepter.
Juryen er enig: Med sin unike trinnvise struktur er den nye løsningen ikke bare et teknologisk avansert produkt, men spesifikt egnet for forretningsbygninger, både nybygg og renoveringsprosjekter. 

Logo of Archiproducts Design Awards – Longlisted 2019

Fordeler

Den nye overlysløsningen fås i tre forskjellige varianter: trinnvist lysbånd 5–25°, trinnvist rytterlys 25° og trinnvist rytterlys 5–25° med mønebjelke. Dets minimalistiske design kommer til uttrykk ved en ensartet og elegant konstruksjon med tynne støttebjelker.

Viktigste fordeler ved VELUX trinnvise løsninger

  • Maksimalt dagslys
  • Ensartet og elegant design
  • Integrert vannavledning
     

Les mer om den nye modulære trinnvise løsningen og fordelene den gir ved design av atrier, eller last ned vår nye e-bok «Trinnvis løsning – en ny løsning med VELUX overlysmodulsystem».

 

På grunn av skjulte kjedeaktuatorer er det ingen visuell forskjell på de faste og ventilerende modulene når de er lukket, noe som skaper et slankt og ensartet uttrykk. Prefabrikkerte inndekninger mellom hver rekke sikrer effektiv vannavledning. Installasjon av trinnvise løsninger skaper levende rom med naturlig lys i for eksempel offentlige bygninger.

Se vårt referanseprosjekt Dún Laoghaire-Rathdown Country Council
Den nye VELUX Commercial trinnvise løsningen sett utenfra på en kontorbygning i Belgia

Trenger du hjelp til prosjektet ditt?

Våre overlysspesialister sitter klare til å gi deg råd gjennom hele prosessen fra design til montering.