VELUX Commercial vant gull i Architects’ Darling Awards®

Gullvinner i kategorien overlys / dagslyssystemer

I forrige uke ble VELUX Commercial tildelt gull som en av de beste aktørene i byggebransjen i Tyskland. Dette ble kunngjort og feiret på en galla i regi av den tyske arkitektplattformen Heinze.

Vi er stolte av å kunngjøre at 1 949 arkitekter og andre fagfolk som deltok i en større tysk undersøkelse, valgte VELUX Commercial som favorittmerke i kategorien: Overlys / dagslyssystemer.

"Denne prisen er spesielt verdifull for oss, fordi den kommer fra arkitekter og planleggere - de som jobber direkte med oss og produktene våre. Det er nesten 2 000 arkitekters oppfatning av VELUX Commercial på flere parametere, så det er en veldig hyggelig anerkjennelse", sier Matthias Förster, salgssjef for VELUX Commercial i Tyskland, som mottok trofeet, Phoenix, under en galla i forrige uke.

200 selskaper var med i undersøkelsen, og 23 selskaper vant i ulike kategorier, der VELUX Commercial vant gull i kategorien overlys/dagslyssystemer.

Matthias Förster med trofeet fra Architects' Darling® Award for VELUX Commercial

Utmerkelsen Architects' Darling er basert på Heinzes undersøkelse blant 1 949 arkitekter og fagfolk i byggebransjen, der de blir bedt om å vurdere ytelsen, stemme på beste merkevare, kvalitet, service osv.

Prisen ble delt ut for første gang i 2011, og oppfattes som "Oscar-utdelingen" i den tyske byggebransjen.

Undersøkelsen som ligger til grunn for prisen vil bli overrakt VELUX Commercial Germany senere i år.

Stephanie Wiebe

VELUX Commercial Marketing Manager for Tyskland

Jeg er selvsagt glad for å se at vi som VELUX Commercial har lykkes i å gjøre et varig inntrykk på arkitekter og planleggere, og vi gleder oss til å se nærmere på undersøkelsen og planlegge markedsføringsaktivitetene våre deretter.

Heinze er Tysklands største digitale plattform for planleggere, arkitekter og andre fagfolk innen byggebransjen. Her kan de hente tegninger, inspirasjon og designverktøy for spesifikasjon og design av bygninger. VELUX Commercial Tyskland er til stede på plattformen med anbudstekster og produktinformasjon.