JET Bramo – En del av VELUX Commercial

Med tilføyelsen av JET Bramo til VELUX Commercial sitt produktspekter, utvider vi utvalget av takvindu løsninger og brannventilasjon til det norske markedet.

Produktnyhet

Polykarbonat-overlys plant montert langs møne

Faste hvelvede polykarbonat-overlys

Faste hvelvede polykarbonat-overlys

JET Bramo A/S ble etablert i 1991, og har vært eid av JET Group siden 2016. JET Group er et tidligere internasjonalt tysk konsern med mer enn 40 års erfaring innen takvinduer, røykventilasjon og branngardiner. JET Group ble kjøpt opp av VELUX Group i 2018, og JET Bramos produktportefølje har dermed blitt en viktig del av VELUX Commercial sitt utvalg av takvindusløsninger samt brann- og komfortventilasjon.

JET Bramo A/S er Norges ledende leverandør av overlys og røykventilasjon, og har egen serviceavdeling som kan stå for montasje, installasjon og ettersyn av anleggene. Virksomheten har derfor lang erfaring med rådgivning og montering av alle typer av overlys, enten i polykarbonat (PC) eller akryl (PMMA), med tilhørende åpningssystemer for enten røyk- eller komfortventilasjon. Løsningene består av akryloverlys, polycarbonat-overlys, polycarbonat-lysbånd, røyk- og komfortventilasjon samt branngardiner, som sikrer et behagelig inneklima, godt lysinnfall og høy sikkerhet. 

Produktene er av høy kvalitet med en rekke fordeler som inkluderer:

  • Fleksible og sikre løsninger
  • CE-godkjente produkter
  • Komfortventilasjon med intelligent styring
  • Serviceavtale som sikrer en smidig drift av anlegg
  • Bredt utvalg av røykventilasjon
  • Skreddersydde branngardiner
  • Egen service- og monteringsavdeling

Tilføyelsen av JET Bramos løsninger til vårt produktspekter gjør at VELUX Commercial kan tilby kundene et enda bredere spekter av fleksible takvindusløsninger samt brann- og ventilasjonsprodukter for offentlige, industrielle og kommersielle byggeprosjekter.

Plant og faste hvelvede polykarbonat-overlys