JET Domex – En del av VELUX Commercial

Vi tilbyr nå et utvidet produktsortiment med flere unike overlysløsninger hvor det inngår et bredt sortiment av røyk- og komfortventilasjon.

Produktnyhet
Faste hvelvede polykarbonat-overlys

Faste hvelvede polykarbonat-overlys

Hvelvet polykarbonat-lysbånd, Bauhaus Gladsaxe

Hvelvet polykarbonat-lysbånd i Bauhaus Gladsaxe

Siden 2014 har JET Domex vært eiet av JET Group og er en av Danmarks ledende produsenter og leverandører av overlys og røykventilasjon. Med oppkjøpet av JET Group i 2018 er JET Domex’ produktportefølje blitt en viktig del av VELUX Commercials sortiment av overlyskupler og flattaksvinduer.

JET Domex har dyptgående kunnskap om fremstilling og montering av overlysløsninger i enten polykarbonat eller akryl (PMMA) med tilhørende opplukkingssystemer for både røyk- og komfortventilasjon. Løsningene inneholder polykarbonat-overlys, polykarbonat-lysbånd og akryloverlys som er rettet mot industri- og lagerbygninger, er en arkitektonisk løsning for store overlys og gir høyt lysinnfall med et godt inneklima for kontorbygninger og offentlige institusjoner.

Produktene er av høyeste kvalitet med en rekke fordeler som inkluderer:

  • DS/EN 12101-2-godkjent røykventilasjon
  • Intelligent komfortventilasjon
  • Bredt sortiment av røykventilasjon
  • Høye varmeisoleringsegenskaper
  • Montering og installasjon
  • Serviceavtale med problemfri drift

Med tilføyelsen av JET Domex’ løsninger til det eksisterende produktsortimentet tilbyr VELUX Commercial et enda bredere spekter av fleksible og sikre overlysløsninger for offentlige, industrielle og kommersielle bygninger. Oppkjøpet er dermed en viktig del av målet om å etablere en ledende posisjon på det kommersielle markedet.

Hvelvet polykarbonat-lysbånd, Bauhaus Gladsaxe

Hvelvet polykarbonat-lysbånd i Bauhaus Gladsaxe – se referanse