Nytt akryloverlys gir estetisk tiltalende utseende, økt sikkerhet og en effektiv installasjonsprosess

Produktlansering

Vi er stolte av å kunne tilby ikke bare en praktisk løsning, men også et stilig og estetisk valg for alle industrielle, kommersielle og offentlige bygninger.

Pyramideformet akryloverlys

Pyramideformet akryloverlys

Med den nye akryloverlys i sortimentet vårt har installasjonsprosessen blitt enklere enn noensinne.

Med fokus på enkelhet og effektivitet har vi utviklet en enkel og ergonomisk utformet installasjon som er rask og uanstrengt. Det sparer ikke bare tid, men gir også en feilfri montering hver gang. Våre akryloverlys monteres enkelt og presist ovenfra, noe som sikrer en sentralt plassert kuppel på rammen. Den lette konstruksjonen forbedrer også ergonomien under håndtering og montering, slik at du kan arbeide komfortabelt og effektivt.

Karsten Nielsen

Lokal produktsjef

Vi er utrolig glade for å kunne presentere vårt nye akryloverlys for alle industrielle, kommersielle og offentlige bygninger. Et lett, lavt og superstilig akryloverlys til en svært konkurransedyktig pris.
En sikker løsning som oppfyller kravene til fallsikring i henhold til DS/EN 1873:2014+A1:2016 SB1200.

Sikkerhet er en kjerneverdi

Vårt engasjement går lenger enn bare å tilby en praktisk løsning.

Sikkerhet er en kjerneverdi for oss, og derfor er SB1200 fallsikring standard for våre akryloverlys. Dette tbeskytter montørene og skaper et trygt arbeidsmiljø. Sikkerhet er en viktig del av alt vi gjør, og vi er overbevist om at et trygt arbeidsmiljø fører til økt effektivitet, trygghet og fremragende resultater.

Vi ønsker å frigjøre potensialet og mulighetene slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - arbeidet ditt. Vårt fokus på enkel installasjon og økt ergonomi sikrer en sømløs installasjonsprosess og imponerende resultater.

Installatør ved akryloverlys

Installatør ved akryloverlys

Åpen akryloverlys i 2-lags opal

Åpen akryloverlys i 2-lags opal

Innebygd vannese for optimalt lys

Våre akryloverlys er designet med en innebygd vannese som effektivt minimerer vann- og smussavleiringer. Dette sikrer en klar og gjennomsiktig overflate som bidrar til maksimalt lysinnslipp og eksepsjonell estetikk i ethvert rom.

Den unike kuppeldesignen med innebygd vannese minimerer det velkjente problemet med vann- og smussavleiringer mellom kuppelen og aluminiumsrammen. For deg betyr det mindre vedlikehold og redusert risiko for vanninntrenging.

En estetisk løsning

Det nye akryloverlys er designet med minimal høyde og er tilgjengelig i ulike farger, noe som øker VELUX Commercials akryloverlys evne til å harmonere med taket eller skape kontraster. 

Mulighetene for å tilpasse lysinnslipp og estetikk i næringsbygg er uendelige med VELUX Commercials nye akryloverlys. Vårt produktsortiment omfatter ulike varianter, blant annet 2-, 3-, 4- eller 5-lags i både klar og opal.

Med et bredt utvalg kan du skape ønsket lysnivå og estetisk uttrykk både innendørs og utendørs.

Akryloverlys 2-lags klart lys

Akryloverlys 2-lags klart lys

Detaljer om akryloverlys

Detaljer om akryloverlys

Opplev forbedret funksjonalitet og estetikk med vår nytolkning av klassiske akryloverlys.
Kontakt oss i dag for å lære mer om vårt nye produkt fra VELUX Commercial.