VELUX Commercial utvider staben med tre nyansatte

Nyansatte

Med økende forespørsler og stadig større oppdrag, har vi i høst hatt gleden av å ansette to nye serviceteknikere og en montør. Når vi nå i tillegg har inngått samarbeid med Komplett Brannsikring, stiller vi enda sterkere som både leverandør og servicepartner.

Av serviceteknikere falt valget på Jonas Gundersen (28) og Elias Kjelling (25). Disse to kom inn via «jungeltelegrafen» og stiller med både den erfaring og kompetansen vi hadde behov for.

–Begge to er elektrikere, noe som var et sterkt ønske, forklarer Colin Skogmo, leder for våre serviceteknikere.

–Det var også en stor fordel at de begge hadde gode bakgrunner fra elektrikeryrket med variert erfaring, og ikke bare store prosjekter, forteller han videre.

Med Jonas og Elias på teamet, er det nå totalt 13 fast ansatte serviceteknikere, i tillegg til en innleid.

Godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver

Våre serviceteknikere styrer stort sett arbeidshverdagene sine selv. De står for egen kundeoppfølging og avtaler blant annet tid for årlige kontroller av brann- og røykventilasjonsanlegg.

Ute på serviceoppdrag kontrolleres anleggets funksjon og samspillet med andre faggrupper i bygget.

Inn- og utgående signaler i styreskapene kontrolleres, batterier skiftes på intervall eller ved behov, motorer til vinduer og luker blir åpnet og testet funksjonelt, og branngardiner kjøres ned for kontroll. I tillegg smøres åpningssystemer, bolter og skruer sjekkes og etterstrammes, og utstyr med begrenset levealder blir testet og byttet ut.

Dette er oppskriften på varierte arbeidsdager, noe Elias ser ut til å trives godt med:

Elias

Servicetekniker, VELUX Commercial

Jeg har vært her et par måneder straks, og hittil så er alt strålende. Godt arbeidsmiljø og trivelige kollegaer, mye nytt og mange spennende arbeidsoppgaver.

Montasjeguttas nye tilskudd

Mattis Husby har ansvaret for montasjegutta, hvor det nå er blitt totalt 6 mann med nyansatte Mariusz Langwski (44).

Mariusz stiller med erfaring som driftsleder i ett byggefirma. Han har også fagbrev som tømrer, og har gått fagskole innen elektro. Dette er god erfaring å ha med seg da våre montører stort sett jobber ute på nybygg og byggeplasser.

Våre montører utfører prosjektarbeid med montasje av alle VELUX Commercial sine produkter, som f eks branngardiner, åpningsautomatikk og overlysvinduer.

I tillegg blir det endel reiseoppdrag på montørene, med befaringer, igangkjøringer, elektroarbeider, feilsøking og rapportering etter våre rutiner. Montørene har mye kundekontakt og vil ofte også stå for planlegging, gjennomføring og driften av prosjekter ute på byggeplasser. I tillegg kan de, med sin varierte erfaring og kompetanse, også bistå på serviceoppdrag ved behov.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med våre nye medarbeidere, og ønsker de hjertelig velkommen!