Vitral – En del av VELUX Commercial

Vi tilbyr nå skreddersydde glasspaneler og modulære glassplanlys med unike monteringsmuligheter.

Produktnyhet
Pyramideløsning, Kalundborg Gymnasium

Pyramideløsning på Kalundborg Gymnasium – se referanse 

Grunnlagt i 1956 med spesialisering på overlysløsninger er Vitral en av de mest erfarne leverandørene i Europe og har siden oktober 2018 vært en del av VELUX Commercial. Den lange erfaringen gir det kommersielle markedet garanti for pålitelige, holdbare og energieffektive løsninger.


Vitral er spesielt anerkjent for å produsere glasstaksystemer og overlysløsninger som tilbyr en rekke enestående egenskaper hvor spesielt estetikk, format og energieffektivitet spiller en avgjørende rolle. Blant annet gjør løsningenes skreddersydde egenskaper det mulig å designe dagslysløsninger for offentlige, industrielle og kommersielle bygninger med stor fleksibilitet.

Sentrale produktfordeler inkluderer:

  • Optimal dagslysinnstrømning
  • Stor designfrihet
  • Slanke profiler med høy estetikk
  • Naturlig ventilasjon og røykventilasjon i henhold til EN 12101-2
  • CAD-verktøy for raskt og intuitivt design
Oppkjøpet av Vitral er en viktig del av målet om å etablere en ledende posisjon på det kommersielle markedet gjennom organisk vekst og oppkjøp. Med det unike produktsortimentet fra Vitral tilbyr VELUX Commercial nå flere elegante løsninger innenfor glasspaneler og modulære glassplanlys til optimal styring av inneklima og dagslys. til optimal styring av inneklima og dagslys.