Vi er VELUX Commercial

Dagslys- og ventilasjonsløsninger for industrielle, kommersielle og offentlige bygninger.

Video: Vi er VELUX Commercial

VELUX Commercial ble etablert i 2019 og består av de tidligere JET-, Vitral- og VELUX Modular Skylights-organisasjonene. I dag opererer VELUX Commercial som én samlet virksomhet og tilbyr løsninger til byggfaglige personer gjennom hele byggeprosessen, fra spesifikasjon og levering til vedlikehold og service av løsninger innenfor dagslys,  naturlig ventilasjon, branngardiner og røykventilasjon.

VELUX Commercial ønsker å være din foretrukne partner av løsninger innenfor overlys,  naturlig ventilasjon, branngardiner og røykventilasjon i kommersielle bygninger.

Våre medarbeidere vil lytte nøye til dine spesifikke behov, hjelpe deg med å velge den optimale løsningen og sikre at alt blir montert sikkert og forskriftsmessig samt ha en forskriftmessig vedlikehold.  

Som en del av VELUX Gruppen trekker vi på den ekspertise innenfor dagslys og ventilasjon som er bygget opp over de siste 80 år. Og vi brenner for å levere det mest robuste, bærekraftige og innovative sortimentet av overlys, kupler og glasstaksystemer til det kommersielle markedet.

Vi er VELUX Commercial

Les mer om VELUX Commercials globale produktportefølje, og om hvordan vi kan hjelpe deg gjennom hele byggeprosessen. 

Brosjyre: We are VELUX Commercial

VELUX Commercials produktportefølje omfatter 5 hovedkategorier

Project support for a skylight solution

Ditt byggeprosjekt

Teamet hos VELUX Commercial sitter klare til å hjelpe deg gjennom alle stadiene av prosjektet – fra de innledende konseptene til vurdering av mer konkrete planer.