VELUX Modulære glassplanlys vinner "Red Dot" for fremragende produktdesignkvalitet

Red Dot vinner av produktdesign 2023
Logo for Red Dot Award - Vinner 2023

VELUX Commercial er en av vinnerne av verdens mest anerkjente designkonkurranse i kategorien Product Design, 2023. VELUX Modulære glassplanlys er flattaksvinduer med glasskonstruksjon som gir direkte tilgang til dagslys.

Utvendig visning av Monolight glassplanlys

Modulære glassplanlys

Anna Marie Spring

Anna Spring

SVP i VELUX Commercial

Vi er svært beæret over å motta denne anerkjennelsen for vårt produktdesign. Våre produkter gir dagslys og frisk luft for å forbedre folks livskvalitet, det er kjernen i vår merkevare. Med Red Dot Label kan vi øke bevisstheten om våre produkter – i dette tilfellet VELUX Modular Rooflights – og assosiere vårt merke med flott design og kvalitet.

Modulære glassplanlys er flattaksvinduer med glasskonstruksjon, som gir direkte tilgang til dagslys for folk som arbeider, lærer eller tilbringer tid med å gjøre andre ting inne i bygningen.

Alle bidragene i produktdesignkategorien ble vurdert i henhold til designkvalitet og innovasjonsgrad av Red Dot-juryen, som besto av 50 internasjonale eksperter, som testet, diskuterte og evaluerte hvert enkelt bidrag.

Prof. Dr. Peter Zec

Grunnlegger og administrerende direktør i Red Dot

Juryen premierer kun produkter som har et fremragende design, og juryen var imponert over den klare estetikken til VELUX Modular Rooflight-serien, samt den skreddersydde produksjonen av ønsket størrelse.

Modulære glassplanlys sett fra utsiden

Ventilering av Modulære glassplanlys med aktuator fullt integrert i stativet

Modular Rooflight Linearlight med minimert bjelke og rullegardiner

Modular Rooflight Linearlight med minimert bjelke og rullegardiner

Modulære glassplanlys tilbys for tiden i ni land i Europa og blir sett på som en high-end glassløsning for industrielle, offentlige og kommersielle bygninger som kontorer, skoler, kjøpesentre, biblioteker, hoteller, konferansesentre, jernbanestasjoner, flyplasser og helsevesen.

Signe Risager

Produktsjef for VELUX Modulære glassplanlys

I vår produktutvikling har vi fokusert på å velge materialer av høy kvalitet og god teknisk ytelse, og vi lanserer akkurat nå en ny generasjon av VELUX Modulære glassplanlys, som leveres med en valgfri forhåndsmontert indre rullegardin for dagslys, varme og blendingskontroll.

Alle moduler produseres på fabrikken, og hver enkelt komponent er grundig testet og designet for å overholde eksisterende standarder og forskrifter.

Alle prefabrikkerte Monolight og Linearlight er CE-merket i henhold til EN 14351-1. Bortsett fra Circularlight hvor ingen upstand er inkludert. Modulære glassplanlys har en referanselevetid på 30 år i henhold til EN 17213.

Alle dimensjoner er mulige

Modulære glassplanlys består av enten faste moduler, ventilasjonsmoduler eller en kombinasjon av begge i tre varianter: